maandag 2 april 2012

Eerste oplevering 2012

De eerste oplevering van 2012 vindt binnenkort plaats en dat is toch altijd weer spannend. De bouwwerkzaamheden aan kinderdagverblijf Kukeleku te Putten zijn nog in volle gang, maar de afronding van het project nadert.
December vorig jaar is de aannemer gestart met het ombouwen van een oude kippenschuur tot een agrarisch kinderdagverblijf voor twee groepen. Men is nu ook gestart met de aanleg van de buitenruimte en ook de buitenspeelplekken voor de kinderen. Wat betekent dat de oplevering van het project in zicht komt. Eindelijk kom je te weten of het eindbeeld dat je als ontwerper voor ogen had ook het gewenste resultaat geeft.
Ondanks dat je nu al, tijdens de uitvoering, een beeld krijgt van het gewenste resultaat, blijft de oplevering het spannendste moment van het project voor de ontwerper. Je bent benieuwd naar het eindresultaat, maar ook naar de reacties van de opdrachtgevers en de gebruikers. Is het resultaat geworden zoals zij gehoopt hadden? Voldoet de vormgeving en de functionaliteit aan hun wensen? Deze vragen worden pas beantwoord bij de oplevering en in gebruikname, daar moeten we dan jammer genoeg nog een aantal weken op wachten. Gelukkig vorderen de werkzaamheden snel en kunnen we nu al meer en meer van het eindresultaat zien.
Foto’s van de voortgang zijn steeds op onze site en Picasa te zien. Project 112601