donderdag 9 december 2010

Site en portfolio onderhouden

Hoe vaak open jij de site van je eigen bedrijf? Ik niet zo heel vaak. Eigenlijk zou ik dat veel vaker moeten doen, want dan zie je weer eens wat er allemaal op die site staat. De website is belangrijk als eerste bedrijfsindruk voor de sitebezoeker.

Tijdens een gesprek met onze nieuwe stagiaire (die januari begint) bladerden we samen door onze portfolio, waarbij ik er achterkwam dat ik wat achterloop met het bijwerken daarvan. Daarom ben ik ook maar eens op onze site gaan kijken naar referentieprojecten van mijn collega’s en mij die op de site staan. En ook daar blijken we wat achter te lopen.

Vandaag ben ik dan ook druk aan de slag gegaan met het uitzoeken van wat er allemaal nog aangevuld en gewijzigd moet worden. Naast het toevoegen van nieuwe projecten en het vervangen van uitvoeringsfoto’s door foto’s van afgeronde projecten bleek ook dat de teksten van onze werkgebieden horeca, kinderopvang en recreatie aan een update toe zijn.
De conceptteksten van de branches die nu klaar liggen vertellen meer over 3span. Wie is 3span en wat kan 3span voor een opdrachtgever betekenen? Tevens zijn de teksten meer toegespitst op wat er nu speelt in de branches, zoals het benadrukken dat we al meer dan 26 jaar ervaring hebben in de recreatie en horeca en daardoor daarvan een gedegen kennis hebben. Maar ook dat we zowel nieuwbouw, renovatie en herbestemming doen. Vooral herbestemming van bestaande panden naar kinderopvang zijn veel voorkomende werkzaamheden bij 3span.

Onze site is een veel gebruikt informatiekanaal voorin ons bedrijf ge├»nteresseerden. Het is dan ook belangrijk deze regelmatig aan te vullen met nieuwe projecten, foto’s en teksten, een goed voornemen dat nu al bij mij van start gaat en niet pas vanaf het nieuwe jaar! Voor de kerstvakantie is hij weer up to date!